Kad izmēģināju šo recepti ar speķi, es negribu gatavot kāpostus citādi. Tie ir tik neticami garšīgi, ka tie izceļas mūsu pannās, tos nevar pārstāt ēst.
Es jums parādīšu tādu kāpostu recepti, ka jūs nevēlēsieties gatavot nekādā citā veidā. Viss ir par speķi. Tas būs neticami garšīgi, es apsolu.
Ko es daru un kā es to daru
Tātad, sāksim gatavot. Svarīgākā sastāvdaļa, no kuras šeit viss ir atkarīgs, ir speķis. Šodien man ir sāļā klasika. Bet gadās, ka gribas gatavot uz kūpināta, un ar gaļas vēnām. Es sagriežam speķi kubiņos.
Ielieku to pannā un sāku kausēt taukus, lai nedaudz apbrūninātu. Bet tikai nedaudz apcep un ne ilgi. Vidējā karstumā.
Astrologs paziņo, ka Ukrainu izglābs sieviete – viņš nosauc arī viņas vārdu
Tajā pašā laikā es sasmalcinu sīpolus.
Es to sūtu uz pannā esošajiem taukiem un vēl nedaudz apcepu visu kopā.
Un tagad man nāk klāt kāposti. Patiesībā mana recepte patiesībā ir kāpostu recepte. Tauki ir tikai sākums. Es kāpostus sasmalcinu, jo tā ir ērtāk.
Pievieno sāli un viegli samīciet, kā ierasts.
Lasi vēl: Noderīga pieneņu nezāle: trīs veidi, kā dārzā izmantot pienenes savā labā
Pēc tam papildus kāpostiem pievieno burkānus, kurus sarīvē uz rupjas rīves.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc sapņojat par savu aizsaulē aizgājušo vecmāmiņu: stāsta Viktorija Raidos
- Pēc trim Latvijā pavadītiem gadiem japānis atgriezās dzimtenē, bet tur viņam viss pēkšņi šķita dīvains – atklāj kāpēc
- Rozes, lilijas vai saulespuķes: noskaidro savas dvēseles liktenīgo ziedu saskaņā ar savu dzimšanas dienu
- 5. novembrī debesis izgaismos Super “Bebru” Mēness: viens no spožākajiem un iespaidīgākajiem šajā gadā
- Es piecus gadus tirgoju preces ceļmalā par centiem, līdz pie manis piebrauca liels melns džips un deva man vienu padomu
- Īpašnieks, izliekoties par parastu viesi, ieradās savā kafejnīcā: stāstu, kāds bija viņa nolūks













