Kad izmēģināju šo recepti ar speķi, es negribu gatavot kāpostus citādi. Tie ir tik neticami garšīgi, ka tie izceļas mūsu pannās, tos nevar pārstāt ēst.
Es jums parādīšu tādu kāpostu recepti, ka jūs nevēlēsieties gatavot nekādā citā veidā. Viss ir par speķi. Tas būs neticami garšīgi, es apsolu.
Ko es daru un kā es to daru
Tātad, sāksim gatavot. Svarīgākā sastāvdaļa, no kuras šeit viss ir atkarīgs, ir speķis. Šodien man ir sāļā klasika. Bet gadās, ka gribas gatavot uz kūpināta, un ar gaļas vēnām. Es sagriežam speķi kubiņos.
Ielieku to pannā un sāku kausēt taukus, lai nedaudz apbrūninātu. Bet tikai nedaudz apcep un ne ilgi. Vidējā karstumā.
Astrologs paziņo, ka Ukrainu izglābs sieviete – viņš nosauc arī viņas vārdu
Tajā pašā laikā es sasmalcinu sīpolus.
Es to sūtu uz pannā esošajiem taukiem un vēl nedaudz apcepu visu kopā.
Un tagad man nāk klāt kāposti. Patiesībā mana recepte patiesībā ir kāpostu recepte. Tauki ir tikai sākums. Es kāpostus sasmalcinu, jo tā ir ērtāk.
Pievieno sāli un viegli samīciet, kā ierasts.
Lasi vēl: Noderīga pieneņu nezāle: trīs veidi, kā dārzā izmantot pienenes savā labā
Pēc tam papildus kāpostiem pievieno burkānus, kurus sarīvē uz rupjas rīves.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Aicina visus savus radus, bet manu mammu nekad – kā 30 gadu laikā mani radi bija nodalīti statusa dēļ
- Ciklons no Atlantijas okeāna līdz Jaungadam ”atnesīs” nepatīkamus pārsteigumus; Latvijā izsludināts brīdinājums par laiku
- Kad vēlos garšīgas kotletes, bet man ir slinkums stāvēt pie plīts, es tās pagatavoju ar šo metodi
- Eksperts no Austrijas PSRS ēkas dzīvoklī Rīgā ieslēdza termokameru – tās rādījumi viņu burtiski samulsināja
- Iepazinos ar 11 gadus jaunāku vīrieti no Jelgavas, bet drīz vien sapratu, ka viņa nodomi izrādījās pavisam citādi – stāstu, kā rīkojos
- “Esmu tirgojusi augļus tirgū jau 14 gadus”: pietiek ar vienu pieskārienu, lai izvēlētos saldākos mandarīnus un izvairītos no skābajiem















