Kad izmēģināju šo recepti ar speķi, es negribu gatavot kāpostus citādi. Tie ir tik neticami garšīgi, ka tie izceļas mūsu pannās, tos nevar pārstāt ēst.
Es jums parādīšu tādu kāpostu recepti, ka jūs nevēlēsieties gatavot nekādā citā veidā. Viss ir par speķi. Tas būs neticami garšīgi, es apsolu.
Ko es daru un kā es to daru
Tātad, sāksim gatavot. Svarīgākā sastāvdaļa, no kuras šeit viss ir atkarīgs, ir speķis. Šodien man ir sāļā klasika. Bet gadās, ka gribas gatavot uz kūpināta, un ar gaļas vēnām. Es sagriežam speķi kubiņos.
Ielieku to pannā un sāku kausēt taukus, lai nedaudz apbrūninātu. Bet tikai nedaudz apcep un ne ilgi. Vidējā karstumā.
Astrologs paziņo, ka Ukrainu izglābs sieviete – viņš nosauc arī viņas vārdu
Tajā pašā laikā es sasmalcinu sīpolus.
Es to sūtu uz pannā esošajiem taukiem un vēl nedaudz apcepu visu kopā.
Un tagad man nāk klāt kāposti. Patiesībā mana recepte patiesībā ir kāpostu recepte. Tauki ir tikai sākums. Es kāpostus sasmalcinu, jo tā ir ērtāk.
Pievieno sāli un viegli samīciet, kā ierasts.
Lasi vēl: Noderīga pieneņu nezāle: trīs veidi, kā dārzā izmantot pienenes savā labā
Pēc tam papildus kāpostiem pievieno burkānus, kurus sarīvē uz rupjas rīves.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Vasara gandrīz galā: ciklons no Atlantijas okeāna, aukstuma viļņi, spēcīgas lietavas – kāds būs augustsby Sandra Vīgante
- Eksperti skaidro, kāpēc tieši franču buldogi šobrīd ir populārākā šķirne pasaulē, neskatoties uz “grūtībām”by Laura Andersone
- Kāpēc sievietes neaiziet no vīriešiem, ar kuriem jūtas slikti: Mihaila Labkovska atbilde, kuru vērts bija izlasīt vēlreizby Rinalds Bergmanis